24-04-13

Een kasteelverhaal

 

Er was eens een verlaten kasteel en er leefden spoken. Dat kwam door een vloek: iedereen die er binnenkwam, veranderde in een spook.

Op een dag stond een magiër voor de keuze: hij kon alle spoken terug levend maken in ruil voor zijn eigen leven. De magiër ging naar binnen maar.... er was geen enkel slecht spook bij!

Achter het kasteel is een kerkhof met levende zombies. De zombies willen in het kasteel spoken vangen met spinnenwebben maar ze gaan snel weer weg want er is geen wifi. Dan ontdekken ze dat de magiër eigenlijk een soort technicus is die toch wifi kwam installeren.

De webben waren van Spiderman die in de lucht aan het vechten was met de Kerstman.

Er verscheen een weerwolf. Die had een app van Justin Bieber gedownload en bekeken en daardoor ging de weerwolf dood.

De wolf kreeg een leuk graf. In het kasteel hoorden de spoken een liedje waarop ze dansten: de Harlem Shake. De spoken waren zo fier als een kip die een ei legt.

Psy dook in het kasteel op en was triest omdat de spoken de Harlem Shake dansten in plaats van Gangnam Style. Hij veranderde in een spook en was zijn bril vergeten.

Dan toverde de Kerstman alles terug en niemand wist nog iets.

Toen bedacht de Kerstman dat hij eigenlijk helemaal niet kon toveren en hij sprong in een pan met soep.

Ondertussen.... had de vrouw van de Kerstman een aanbidder. Die aanbidder was zo blij als Spiderman met zijn spinnenwebben. Spiderman maakte een valkuil, liep weg, liep tegen een hek en viel daardoor in zijn eigen put. Einde.

De commentaren zijn gesloten.