01-07-13

Xiumara en Lucero schrijven

Hallo,

Hoe gaat het ermee? Wij zijn Xiumara en Lucero. We zitten in het 5de jaar van het middelbaar (ons laatste schooljaar).

Hier in Peru gaat alles goed, wel een beetje koud. Nog een maand en onze vakantie van 2 weken gaat beginnen. We zijn bezig met ons voor te bereiden om over een maand mee te doen met het ingangsexamen voor de universiteit. We zijn erg zenuwachtig voor dat examen, want we willen natuurlijk toegelaten worden op de universiteit zodat we ons niet voor niets 4 maanden lang hebben zitten voorbereiden op dat ingangsexamen. (4 maanden lang van 8u 's morgens tot 8u 's avonds!!!)IMG00427.jpg

We hebben verschillende leerkrachten die ons veel raad geven. Sommigen van ons zijn al wat ouder. Ook bij ons zitten er rare snuiters onder de leerkrachten. We doen wel geen toneel. Maar we vieren wel onze ouders en onze leerkrachten en we vieren ook telkens de verjaardag van onze school met een dansfeest met de leerlingen en leerkrachten.

Omdat het ons laatste jaar is op school is het de gewoonte om een eindejaarsfeest te geven waarop alle vrienden van onze klas samenkomen om ons laatste jaar te vieren. Maar goed, we moeten jullie laten want we moeten naar de les gaan.

Het ga jullie goed.

Nog een hele fijne dag Lachen

Xiumara en Lucero Knipogen

 

De commentaren zijn gesloten.